Hotel Rooms – Birth Of A Sales Man.
(2007)

01. Sitting In A Hotel Room
02. Scary To Be Alone
03. Rain
04. (It’s Just A) Phase
05. Santa Barbara
06.

Something Left Behind

07. The Good Guy
08. Ten Bucks
09. Sad Sad Case Of Friday Night
10. Dropping The Keys
11. Turn Around And Face The Wall

 

Buy the album at: Ginza or CDON

 

Reviews

(At the moment we only have the reviews in Swedish. Sorry about that. But maybe it's about time you learn Swedish anyway?)

”Det finns en stämning i det här albumet som jag inte riktigt känner igen som typiskt svenskt. Lite avspänt, tillbakalutat och eftertänksamt utan att bli tråkigt. Ollie Olson berättar historier och tankar och gör skön musik av det hela. Pop och rock ligger i botten men det melodiösa ger han inte avkall på. Sköna slingor att njuta av en dag så man bara vill ta det lugnt och lyssna.”
Per Roger Carlsson, Sundsvalls tidning

”..Och det är ju ingenting annat än omöjligt att bli tvärförälskad i något som har döpts till Sad sad case of Friday night. Här knackar vi på de respektive hotelldörrarna och om de inte öppnas, så bjuder vi bara in oss själva och kliver på. Det som finns där innanför är garanterat anspråkslöst, men också lika garanterat kreativt och begåvat…
Knock on Any Door, alltså.
Och - Get in.”
Rolf Nilsén, Norrbotten Kuriren

”….Berättelserna är allt som oftast intressanta och skivans grundton kongenial med trasiga människor och brutna löften som befolkar låtarna. Särskilt beröm förtjänar Ten Bucks och sorgstänkta Sad sad case of Friday night.”
Henrik Lång, Västerbottens folkblad